Jose Wouters, expositie in 't Perron

José Wouters

José Wouters exposeert in ‘t Perron te Heeze
 
José Wouters (Eindhoven 1957) exposeert van 26 juli t/m 22 oktober 2013 in Dorpshuis ’t Perron in Heeze met schilderijen. De expositie is gratis toegankelijk tijdens de openingstijden van ’t Perron.
 
José heeft zich het laatste jaar laten inspireren door het kunstwerk “Brabant in beweging”, welk een half jaar heeft geschitterd bij de Meelakkers aan de A67. Dit werk is een Brabantse groeidiamant, ontworpen en gecreëerd door haar plaatsgenoten De Gewone Jongens.
 
Zij voelt zich bij de Brabantse Dag betrokken als Heezerse en heeft hier prachtige schilderijen van gemaakt in haar stijl, figuratief en zeer kleurrijk, hoewel de Brabantse blokken natuurlijk rood wit zijn. Die schilderijen zullen nog lang nadat het werk aan de snelweg is verdwenen blijven schitteren.
 
Nu, met de Brabantse Dag in het vooruitzicht, is het een prima tijd om haar werk te exposeren in ‘t Perron, waar ook de Stichting de Brabantse Dag zetelt.
 
Daarnaast laat José ander werk zien, voor een deel schilderijen waar zij op afstudeerde aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk (België). Deze schilderijen zijn onder meer geïnspireerd op projecten zoals de bekende de Flying Pins in Eindhoven, mode en vakantie.
 
Fotografie is een andere passie van haar.
Een goede foto is vaak de inspiratiebron voor een schilderij, waarbij een mooie compositie in vorm en kleur van belang zijn, door haar op een verrassende wijze aangevuld met b.v. een gestileerd getekend model.
Zij brengt met uiterste precisie twee werelden bij elkaar, de geometrische en de organische. Zij voert je terug naar vakantieoorden van weleer of waar je al lang van droomt eens naar toe te gaan.
 
Het werk van deze eigenzinnige vakvrouw is een bezoek meer dan waard.
 
Dorpshuis ’t Perron is gelegen aan de Schoolstraat 48 in Heeze en is geopend op maandag t/m donderdag van 09.00 tot 23.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur , zaterdag en zondag van 10.00 tot 13.00 uur.
 
 

Info
www.kunstkringeymerick.nl
info@kunstkringeymerick.nl
Rabobank: NL41RABO0159794498
KvK: 17158658
Atelier
Kunst-Kazerne
Jan Deckersstraat 4
5591 HS Heeze
Correspondentieadres
Kunstkring Eymerick
Faramir 21
5663 SH Geldrop
Voorzitter
Dhr. Sjaak van Galen
P. Theeuwenlaan 10
5591 EJ Heeze
Secretaris
Dhr. Henk van den Brink
Faramir 21
5663 SH Geldrop
Penningmeester
Mw. José Wouters
Kruis 24
5591 LA Heeze


© 2018 Copyright Kunstkring Eymerick | Contact